Понуди
  Filters
  Пребарување

  Нови Сад - 2НП - 8-ми Декември

  €95,00

   1-ден 07.12  СКОПЈЕ

  Состанок на групата во 23:00ч.  Поаѓање во 23:30 часот.Се патува преку граничн. премин Табановце, ноќно возење, со попатни паузи за  гранични формалности и одмор. 

  2-ден08.12  НОВИ САД – СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИ

  Пристигнување во Нови Сад околу 08.00 ч. По пристигнувањето следи факулативен организиран разглед на Нови Сад и неговите знаменитости, посета на Петроварадинската тврдина  а потоа и разглед на Сремски Карловци, единствениот град кој е изграден во ренесансен стил, а воедно е и наречен Северен Ватикан. Слободно време за индивидуални прошетки. Сместување во хотел. Ноќевање.

  3-ден09.12 ФРУШКА ГОРА- ВИНАРИЈА

  Појадок . По појадокот заминуваме на факултативна посета на Фрушка гора и разглед на велелепните манастири на Фрушка гора( Круседол и Гргетек), распослани на нејзините падини, ќе уживате и во прошетката низ симпатичното и колоритно опкружување на градчето Врдник... слободно време за ручек. А потоа заминуваме на дегустацијата на квалитетните војводински вина... Враќање во хотел. Ноќевање.

  4-ден 10.12  СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ – БЕЛГРАД - СКОПЈЕ

  Појадок. По појадокот напуштање на хотелот. Заминуваме кон Македонија со попатна посета на Белград.  Слободно време за индивидуални прошетки... предлагаме прошетка по Калемегдан, најубавиот и најголем Белградски парк, централниот плоштад Теразије и секако прошетка низ прочуената Белградска улица Кнез Михајлова. Во договор со водичот патувањето продолжува кон Скопје.

  Пристигнување во доцните вечерни часови.

   

   ЦЕНАНА АРАНЖМАНОТ:  95 еур / 5.900 ден         

   ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:                                                                                    

  • Организиран автобуски превоз на наведената релација
  • Две ноќевања со појадок  во хотел Дунав 2*, Сремски Карловци
  • Попатна посета на Белград
  • Пратител на патувањето

    

  ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:                                                                                    

  • Посета и разглед  на Нови Сад  и Сремски Карловци со локален водич 5 e.
  • Фрушка гора со посета на два манастира , бањскиот центар Врдник и винарија 15 e.
  • Патничко осигурување 160 ден ( до 60 год)
  •  

  НАПОМЕНА Можност за плаќање на три рати

  •         I  Рата Октомври 1970 ден ( - 10 % одобрен попуст) до 25.10.2017
  •         II Рата Ноември 1970 ден  до 15.11.2017
  •         III Рата Декември 1970 ден до 05.12.2017

   

  ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ОВАА ПРОГРАМА СЕ ПОТРЕБНИ  МИН 40 ПАТНИКА

  За оваа програма важат општите услови на патување на Нехар Травел

   ул. Мито Хаџи Василев Јасмин бр.52 локал 2, Скопје

  Tel: 3 13 10 45  Faх: 3 11 76 88

  e-mail: nehartours@yahoo.com; info@nehartravel.com.mk

   1-ден 07.12  СКОПЈЕ

  Состанок на групата во 23:00ч.  Поаѓање во 23:30 часот.Се патува преку граничн. премин Табановце, ноќно возење, со попатни паузи за  гранични формалности и одмор. 

  2-ден08.12  НОВИ САД – СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИ

  Пристигнување во Нови Сад околу 08.00 ч. По пристигнувањето следи факулативен организиран разглед на Нови Сад и неговите знаменитости, посета на Петроварадинската тврдина  а потоа и разглед на Сремски Карловци, единствениот град кој е изграден во ренесансен стил, а воедно е и наречен Северен Ватикан. Слободно време за индивидуални прошетки. Сместување во хотел. Ноќевање.

  3-ден09.12 ФРУШКА ГОРА- ВИНАРИЈА

  Појадок . По појадокот заминуваме на факултативна посета на Фрушка гора и разглед на велелепните манастири на Фрушка гора( Круседол и Гргетек), распослани на нејзините падини, ќе уживате и во прошетката низ симпатичното и колоритно опкружување на градчето Врдник... слободно време за ручек. А потоа заминуваме на дегустацијата на квалитетните војводински вина... Враќање во хотел. Ноќевање.

  4-ден 10.12  СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ – БЕЛГРАД - СКОПЈЕ

  Појадок. По појадокот напуштање на хотелот. Заминуваме кон Македонија со попатна посета на Белград.  Слободно време за индивидуални прошетки... предлагаме прошетка по Калемегдан, најубавиот и најголем Белградски парк, централниот плоштад Теразије и секако прошетка низ прочуената Белградска улица Кнез Михајлова. Во договор со водичот патувањето продолжува кон Скопје.

  Пристигнување во доцните вечерни часови.

   

   ЦЕНАНА АРАНЖМАНОТ:  95 еур / 5.900 ден         

   ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:                                                                                    

  • Организиран автобуски превоз на наведената релација
  • Две ноќевања со појадок  во хотел Дунав 2*, Сремски Карловци
  • Попатна посета на Белград
  • Пратител на патувањето

    

  ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:                                                                                    

  • Посета и разглед  на Нови Сад  и Сремски Карловци со локален водич 5 e.
  • Фрушка гора со посета на два манастира , бањскиот центар Врдник и винарија 15 e.
  • Патничко осигурување 160 ден ( до 60 год)
  •  

  НАПОМЕНА Можност за плаќање на три рати

  •         I  Рата Октомври 1970 ден ( - 10 % одобрен попуст) до 25.10.2017
  •         II Рата Ноември 1970 ден  до 15.11.2017
  •         III Рата Декември 1970 ден до 05.12.2017

   

  ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ОВАА ПРОГРАМА СЕ ПОТРЕБНИ  МИН 40 ПАТНИКА

  За оваа програма важат општите услови на патување на Нехар Травел

   ул. Мито Хаџи Василев Јасмин бр.52 локал 2, Скопје

  Tel: 3 13 10 45  Faх: 3 11 76 88

  e-mail: nehartours@yahoo.com; info@nehartravel.com.mk