Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL VILLA GARBI **

  €375,00
  Локација: 300м од плажа во центар
  Опременост на соби: бања, WC, TV сателтиска, балкон, сеф (екстра)
  Хотелски содржини:, базен, 24h сервис, Wi-Fi, playstation4
  VILLA GARBI   2*   M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  ПОЛУПАНСИОН 30 6 13 20 27 4 11 18 25 1 8 15 22 29 5 12
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 395 395 475 479 535 545 580 580 580 580 580 580 519 399 399 399
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ  375 375 449 450 499 509 545 545 545 545 545 545 489 379 379 379
  Прво дете       5-12 г. 210 210 210 210 289 290 300 300 300 300 300 300 210 210 210 210
  Второ дете     5-12 г. 300 300 340 345 370 375 395 395 395 395 395 395 365 305 305 305
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ.   Возрасни: 20, Деца: 15             Single: нема  
  Доплата за 7 ПП во h.PLAZA 4*.   Возрасни: 55, Деца: 35        150м. од плажа  
  VILLA GARBI   2*   M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  ПОЛУПАНСИОН 30 6 13 20 27 4 11 18 25 1 8 15 22 29 5 12
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 395 395 475 479 535 545 580 580 580 580 580 580 519 399 399 399
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ  375 375 449 450 499 509 545 545 545 545 545 545 489 379 379 379
  Прво дете       5-12 г. 210 210 210 210 289 290 300 300 300 300 300 300 210 210 210 210
  Второ дете     5-12 г. 300 300 340 345 370 375 395 395 395 395 395 395 365 305 305 305
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ.   Возрасни: 20, Деца: 15             Single: нема  
  Доплата за 7 ПП во h.PLAZA 4*.   Возрасни: 55, Деца: 35        150м. од плажа  
  Ознаки за производ