Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL PLACA PARIS 4*

  €370,00
  Локација: 300м од плажа
  Опременост на соби: клима, WC бања ,TV сателитска, балкон,
  Хотелски содржини: ресторан, бар, базен, џакузи, фитнес центар, билијард, игрoтека, Wi – Fi
  PLAZA PARIS  4**** Sup.  M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 30 6 13 20 27 4 11 18 25 1 8 15 22 29 5 12
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 440 440 440 475 565 595 645 645 645 645 645 645 495 459 459 440
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ  370 370 370 395 459 475 510 510 510 510 510 510 405 385 385 370
  Прво дете       2-13 г. 210 210 210 340 389 399 425 425 425 425 425 425 349 335 335 210
  Второ дете     2-13 г. 325 325 325 340 389 399 425 425 425 425 425 425 349 335 335 325
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ.   Возрасни: 45, Деца: 25        Single: +250 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ. Возрасни: 80, Деца: 40           250 м. од плажа  
  Доплата за 7 ALL INCLUSIVE.   Возрасни: 180 евра , Деца: 90 евра            
  PLAZA PARIS  4**** Sup.  M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 30 6 13 20 27 4 11 18 25 1 8 15 22 29 5 12
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 440 440 440 475 565 595 645 645 645 645 645 645 495 459 459 440
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ  370 370 370 395 459 475 510 510 510 510 510 510 405 385 385 370
  Прво дете       2-13 г. 210 210 210 340 389 399 425 425 425 425 425 425 349 335 335 210
  Второ дете     2-13 г. 325 325 325 340 389 399 425 425 425 425 425 425 349 335 335 325
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ.   Возрасни: 45, Деца: 25        Single: +250 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ. Возрасни: 80, Деца: 40           250 м. од плажа  
  Доплата за 7 ALL INCLUSIVE.   Возрасни: 180 евра , Деца: 90 евра            
  Ознаки за производ