Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL MARIA DEL MAR 4*

  €395,00
  Локација: 300м од плажа во строг центар на Лорет Опременост на соби: клима, WC, бања, TV сателитска, фен, Хотелски содржини: ресторан, бар, базен, базен за деца. Wi-Fi FREE
  MARIA DEL MAR 4*** M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 30 6 13 20 27 4 11 18 25 1 8 15 22 29 5 12
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 430 430 430 499 569 580 610 610 635 665 650 580 579 525 495 460
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ  395 395 395 455 515 530 550 550 569 595 590 525 520 475 455 425
  Прво дете       2-12 г. 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210
  Второ дете     2-12 г. 320 320 320 355 389 395 410 410 420 435 430 395 390 365 350 335
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ.   Возрасни: 35, Деца: 20        Single: + 220 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ. Возрасни: 50, Деца: 25           300 м. од плажа  
  MARIA DEL MAR 4*** M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 30 6 13 20 27 4 11 18 25 1 8 15 22 29 5 12
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 430 430 430 499 569 580 610 610 635 665 650 580 579 525 495 460
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ  395 395 395 455 515 530 550 550 569 595 590 525 520 475 455 425
  Прво дете       2-12 г. 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210
  Второ дете     2-12 г. 320 320 320 355 389 395 410 410 420 435 430 395 390 365 350 335
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ.   Возрасни: 35, Деца: 20        Single: + 220 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ. Возрасни: 50, Деца: 25           300 м. од плажа