Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL GUITAR ROSA 3*

  €335,00
  Локација: 100м од плажа Феналс, 500м од центар на Лорет Опременост на соби: клима, WC, бања, фен, TV сателитска, сеф (екстра), балкон Хотелски содржини: ресторан, бар, билијард, базен, Wi-Fi, Идеален за Фамилии< bi/
  GUITAR ROSA 3*** M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 30 6 13 20 27 4 11 18 25 1 8 15 22 29 5 12
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 390 390 390 485 485 535 569 599 599 599 599 569 495 405 395 395
   3-то. ЛИЦЕ  335 335 335 400 400 435 460 480 480 480 480 460 409 345 339 339
  Прво дете       2-12 г. 299 299 299 345 345 370 389 405 405 405 405 389 350 305 299 299
  Второ дете     2-12 г. 299 299 299 345 345 370 389 405 405 405 405 389 350 305 299 299
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ.   Возрасни: 35, Деца:20      евра        Single: +290 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ. Возрасни: 70, Деца:35             350 м. од плажа  
  Доплата за 7 ALL INCLUSIVE.   Возрасни: 155 евра , Деца: 80 евра            
  GUITAR ROSA 3*** M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 30 6 13 20 27 4 11 18 25 1 8 15 22 29 5 12
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 390 390 390 485 485 535 569 599 599 599 599 569 495 405 395 395
   3-то. ЛИЦЕ  335 335 335 400 400 435 460 480 480 480 480 460 409 345 339 339
  Прво дете       2-12 г. 299 299 299 345 345 370 389 405 405 405 405 389 350 305 299 299
  Второ дете     2-12 г. 299 299 299 345 345 370 389 405 405 405 405 389 350 305 299 299
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ.   Возрасни: 35, Деца:20      евра        Single: +290 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ. Возрасни: 70, Деца:35             350 м. од плажа  
  Доплата за 7 ALL INCLUSIVE.   Возрасни: 155 евра , Деца: 80 евра            
  Ознаки за производ