Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL ALEGRIA FENALS MAR 3+*

  €349,00
  Локација: 100м од плажа Феналс, 500м од центар на Лорет
  Опременост на соби: клима, WC, бања, фен, TV сателитска, сеф (екстра), балкон
  Хотелски содржини: ресторан, бар, билијард, базен, Wi-Fi, Идеален за Фамилии
  ALEGRIA FENALS MAR 3*** M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 30 6 13 20 27 4 11 18 25 1 8 15 22 29 5 12
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 399 399 425 449 515 639 639 639 665 665 665 665 570 515 515 425
   3-то. ЛИЦЕ  349 349 369 385 439 529 529 529 549 549 549 549 479 439 439 369
  Прво дете       2-12 г. 349 349 369 385 439 529 529 529 549 549 549 549 479 439 439 369
  Второ дете     2-12 г. 349 349 369 385 439 529 529 529 549 549 549 549 479 439 439 369
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ.   Возрасни: 35, Деца:25     евра        Single: нема    
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ. Возрасни: 65, Деца:50          150м. од плажа  
  Доплата за 7 ALL INCLUSIVE.   Возрасни: 180 евра, Деца: 120   евра          
  ALEGRIA FENALS MAR 3*** M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 30 6 13 20 27 4 11 18 25 1 8 15 22 29 5 12
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 399 399 425 449 515 639 639 639 665 665 665 665 570 515 515 425
   3-то. ЛИЦЕ  349 349 369 385 439 529 529 529 549 549 549 549 479 439 439 369
  Прво дете       2-12 г. 349 349 369 385 439 529 529 529 549 549 549 549 479 439 439 369
  Второ дете     2-12 г. 349 349 369 385 439 529 529 529 549 549 549 549 479 439 439 369
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ.   Возрасни: 35, Деца:25     евра        Single: нема    
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ. Возрасни: 65, Деца:50          150м. од плажа  
  Доплата за 7 ALL INCLUSIVE.   Возрасни: 180 евра, Деца: 120   евра          
  Ознаки за производ