Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL CLIPPER 2*

  €340,00
  Локација: 400м од плажа
  Опременост на соби: бања, WC, TV сателтиска, сеф (екстра)
  Хотелски содржини: ресторан, бар, базен, Wi-Fi
  HOTEL CLIPPER 2* M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 30 6 13 20 27 4 11 18 25 1 8 15 22 29 5 12
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба       399 440 440 465 465 520 520 520 445 399 399    
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ        340 375 375 399 399 440 440 440 385 340 340    
  Прво дете       2-12 г.       340 375 375 399 399 440 440 440 385 220 220    
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ.   Возрасни:40  , Деца:30               Single: + 180  
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ Возрасни:80  , Деца:60                   м. од плажа  
  HOTEL CLIPPER 2* M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 30 6 13 20 27 4 11 18 25 1 8 15 22 29 5 12
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба       399 440 440 465 465 520 520 520 445 399 399    
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ        340 375 375 399 399 440 440 440 385 340 340    
  Прво дете       2-12 г.       340 375 375 399 399 440 440 440 385 220 220    
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ.   Возрасни:40  , Деца:30               Single: + 180  
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ Возрасни:80  , Деца:60                   м. од плажа  
  Ознаки за производ