Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  Есен 2017

  €25,00

                                                                                                                                 ЦЕНИ ПО ЛИЦЕ ОД НОЌ ВО ЕВРА

         Тип на соба

   

   

  01.10-15.12.2017

  16.12.-29.12.2017

   

   

  Beds

  НП

  НП

  СТАНДАРД                                     када                 20м2

  B

  2

  25

  29

  ПАНОРАМИК                 со Туш кабина                 25m2

  A+B

  3+1

  25

  29

  СУПЕРИОР                   со Џакузи                         27m2

  A+B

  2+1

  29

  35

  ФАМ. СУПЕРИОР        со Џакузи                         30m2

  B

  2+2

  29

  35

  SKY DE LUX   со големо Џакузи                           30m2

  A

  2+2

  29

  35

  SKY DE LUX   со де лукс Туш кабина                  30m2

  B

  2+2

  29

  35

  SUITE (Француски кревет 180х200) Големо Џакузи   43m2

  A

  2+2

  35

  39

  АПАРТМАН (Француски кревет 160х200) Jacuzzi       45m2

  A+B

  2+3

  35

  39

  Туристичка такса 1 евро по лице на ден, не е вклучено    5% ДДВ Вклучено.        НП: Ноќевање со појадок.  

  ЦЕНИТЕ НЕ ВАЖАТ ЗА КАТОЛИЧКИ БОЖИЌ !  

  АЛПИНА А ЛА КАРТ РЕСТОРАН – ДОМАШНИ И ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ  ЈАДЕЊА  !               

  ГЕНЕРАЛНИ ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:

  >ДЕЦА: 0-6,99 год. Во придружба на 2 возрасни: БЕСПЛАТНО на база НП ( Користење на помошен кревет со доплата: 10 евра на ден по кревет)

  > ДЕЦА: 7-11,99 год.Во придружба на 2 возрасни, користи помошен кревет: 50% попустна база НП.

  > ТРЕТА/ЧЕТВРТА особа во придружба на 2 возрасни, користи помошен сервис : 50%  попуст на база НП

  > ЕДНОКРЕВЕТНА доплата: + 70% на база НП

  > САУНА: 10 евра за користење од 30 мин. Максимум 4 лица.

   

  СОБИ: WI-FI, ЛЦД*TВ, сат.програма, мини фрижидер, фен, сеф, тоалет.

   (*Класичен ТВ во Стандардни соби)                                            

  ЛЕГЕНДА: A –  Поглед кон ски терените на Бистра (југо-источна страна)   B – Поглед кон пл.Бистра и странично кон езерото. (западна страна)

  ВАЖНИ НАПОМЕНИ:

  • Check IN : по 14:00h, Check out: до 10:00h. Late Check out до 18:00h, на барање: 60% попуст од цената на собата
  • Резервациите се валидни само преку мејл или во агенција со аванс од 30%
  •  Потврдената резервација треба да биде уплатена најдоцна 7 дена пред тргање во агенција.
  • За отказ 14 дена пред тргање, нема поврат на уплатените средства.
  • Прифаќаме плаќање со кредитни картици (Visa, Master, Maestro)
  • Хотел Алпина го задржува правото на промена на цените без претходна најава.
  • Потврдените резервации, остануваат по старите цени.
  • Плаќањата се вршат во НЕХАР ТРАВЕЛ или на рецепција на хотелот со одобрение, во МКД .
  • ВО СЛУЧАЈ НА КРАТЕЊЕ НА ПРЕСТОЈОТ ПО ЧЕКИРАЊЕТО ВО ХОТЕЛ, НЕМА ПОВРАТ ЗА НЕИСКОРИСТЕНИ ДЕНОВИ

   

                                         ВИ ПОСАКУВАМЕ ПРИЈАТЕН ПРЕСТОЈ ВО ХОТЕЛ АЛПИНА МАВРОВО !

                                                                                                                                 ЦЕНИ ПО ЛИЦЕ ОД НОЌ ВО ЕВРА

         Тип на соба

   

   

  01.10-15.12.2017

  16.12.-29.12.2017

   

   

  Beds

  НП

  НП

  СТАНДАРД                                     када                 20м2

  B

  2

  25

  29

  ПАНОРАМИК                 со Туш кабина                 25m2

  A+B

  3+1

  25

  29

  СУПЕРИОР                   со Џакузи                         27m2

  A+B

  2+1

  29

  35

  ФАМ. СУПЕРИОР        со Џакузи                         30m2

  B

  2+2

  29

  35

  SKY DE LUX   со големо Џакузи                           30m2

  A

  2+2

  29

  35

  SKY DE LUX   со де лукс Туш кабина                  30m2

  B

  2+2

  29

  35

  SUITE (Француски кревет 180х200) Големо Џакузи   43m2

  A

  2+2

  35

  39

  АПАРТМАН (Француски кревет 160х200) Jacuzzi       45m2

  A+B

  2+3

  35

  39

  Туристичка такса 1 евро по лице на ден, не е вклучено    5% ДДВ Вклучено.        НП: Ноќевање со појадок.  

  ЦЕНИТЕ НЕ ВАЖАТ ЗА КАТОЛИЧКИ БОЖИЌ !  

  АЛПИНА А ЛА КАРТ РЕСТОРАН – ДОМАШНИ И ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ  ЈАДЕЊА  !               

  ГЕНЕРАЛНИ ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:

  >ДЕЦА: 0-6,99 год. Во придружба на 2 возрасни: БЕСПЛАТНО на база НП ( Користење на помошен кревет со доплата: 10 евра на ден по кревет)

  > ДЕЦА: 7-11,99 год.Во придружба на 2 возрасни, користи помошен кревет: 50% попустна база НП.

  > ТРЕТА/ЧЕТВРТА особа во придружба на 2 возрасни, користи помошен сервис : 50%  попуст на база НП

  > ЕДНОКРЕВЕТНА доплата: + 70% на база НП

  > САУНА: 10 евра за користење од 30 мин. Максимум 4 лица.

   

  СОБИ: WI-FI, ЛЦД*TВ, сат.програма, мини фрижидер, фен, сеф, тоалет.

   (*Класичен ТВ во Стандардни соби)                                            

  ЛЕГЕНДА: A –  Поглед кон ски терените на Бистра (југо-источна страна)   B – Поглед кон пл.Бистра и странично кон езерото. (западна страна)

  ВАЖНИ НАПОМЕНИ:

  • Check IN : по 14:00h, Check out: до 10:00h. Late Check out до 18:00h, на барање: 60% попуст од цената на собата
  • Резервациите се валидни само преку мејл или во агенција со аванс од 30%
  •  Потврдената резервација треба да биде уплатена најдоцна 7 дена пред тргање во агенција.
  • За отказ 14 дена пред тргање, нема поврат на уплатените средства.
  • Прифаќаме плаќање со кредитни картици (Visa, Master, Maestro)
  • Хотел Алпина го задржува правото на промена на цените без претходна најава.
  • Потврдените резервации, остануваат по старите цени.
  • Плаќањата се вршат во НЕХАР ТРАВЕЛ или на рецепција на хотелот со одобрение, во МКД .
  • ВО СЛУЧАЈ НА КРАТЕЊЕ НА ПРЕСТОЈОТ ПО ЧЕКИРАЊЕТО ВО ХОТЕЛ, НЕМА ПОВРАТ ЗА НЕИСКОРИСТЕНИ ДЕНОВИ

   

                                         ВИ ПОСАКУВАМЕ ПРИЈАТЕН ПРЕСТОЈ ВО ХОТЕЛ АЛПИНА МАВРОВО !

  Ознаки за производ