Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  ВИЛА „МIHALIS“ – НЕА ФЛОГИТА

  €28,00
  Локација: 300м од плажа
  Опременост на соби: клима, WC бања ,TV сателитска, балкон
  Хотелски содржини: ресторан, бар, базен, џакузи, фитнес центар, билијард, игрoтека, Wi – Fi
  SKU: NT102-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај
  Период Ноќевања АПАРТМАН
  Бр.соба 3,4,5,6,7,8,9,10
  1/3
  max.3 лица

  ДУПЛЕКС

  Бр.соба

  1/3+1/2+1
  max.6 лица

  ДУПЛЕКС

  Бр.соба

  1

  1/3+1/3+1
  max.7 лица

  *20.05 – 27.05 7 14 28 49
  *27.05 – 03.06 7 28 42 58
  03.06 – 10.06 7 139 199 209
  10.06 – 17.06 7 179 219 249
  17.06 – 24.06 7 199 239 269
  24.06 – 01.07 7 259 339 369
  01.07 – 08.07 7 289 389 419
  08.07 – 15.07 7 309 409 449
  15.07 – 22.07 7 359 459 489
  22.07 – 29.07 7 359 459 489
  29.07 – 05.08 7 359 459 489
  05.08 – 12.08 7 359 459 489
  12.08 – 19.08 7 359 459 489
  19.08 – 26.08 7 339 439 449
  26.08 – 02.09 7 289 389 399
  02.09 – 09.09 7 179 209 239
  09.09 – 16.09 7 139 179 189
  *16.09 – 23.09 7 28 42 49

   

  НАПОМЕНА:

  • Цените за термините: 20.05 ; 27.05 и 16.09 (означени со звездичка во табелата) се за наем на апартман или дуплекс за минимум 2 лица, со задолжителна доплата за превоз 35 € по лице, во дуплексот минимум е  3 лица, трето лице задолжително плаќа  35 € без разлика дали користи превоз или не;
   Четврто,петто, шесто лице и седмо лице плаќаат само превоз – доколку користат

  ДОПЛАТА ЗА ПРЕВОЗ:

  • 35 € за возрасни- повратна карта;
  • 25€ за деца до 12 години – повратна карта
  • Деца до 02 години бесплатно – не користи седиште

  КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕДОТ, WI-FI  (Е БЕСПЛАТНО)

  Период Ноќевања АПАРТМАН
  Бр.соба 3,4,5,6,7,8,9,10
  1/3
  max.3 лица

  ДУПЛЕКС

  Бр.соба

  1/3+1/2+1
  max.6 лица

  ДУПЛЕКС

  Бр.соба

  1

  1/3+1/3+1
  max.7 лица

  *20.05 – 27.05 7 14 28 49
  *27.05 – 03.06 7 28 42 58
  03.06 – 10.06 7 139 199 209
  10.06 – 17.06 7 179 219 249
  17.06 – 24.06 7 199 239 269
  24.06 – 01.07 7 259 339 369
  01.07 – 08.07 7 289 389 419
  08.07 – 15.07 7 309 409 449
  15.07 – 22.07 7 359 459 489
  22.07 – 29.07 7 359 459 489
  29.07 – 05.08 7 359 459 489
  05.08 – 12.08 7 359 459 489
  12.08 – 19.08 7 359 459 489
  19.08 – 26.08 7 339 439 449
  26.08 – 02.09 7 289 389 399
  02.09 – 09.09 7 179 209 239
  09.09 – 16.09 7 139 179 189
  *16.09 – 23.09 7 28 42 49

   

  НАПОМЕНА:

  • Цените за термините: 20.05 ; 27.05 и 16.09 (означени со звездичка во табелата) се за наем на апартман или дуплекс за минимум 2 лица, со задолжителна доплата за превоз 35 € по лице, во дуплексот минимум е  3 лица, трето лице задолжително плаќа  35 € без разлика дали користи превоз или не;
   Четврто,петто, шесто лице и седмо лице плаќаат само превоз – доколку користат

  ДОПЛАТА ЗА ПРЕВОЗ:

  • 35 € за возрасни- повратна карта;
  • 25€ за деца до 12 години – повратна карта
  • Деца до 02 години бесплатно – не користи седиште

  КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕДОТ, WI-FI  (Е БЕСПЛАТНО)