Понуди
  Filters
  Пребарување

  ВИЛА „АТЛАНТИК“ – КАЛИТЕА

  €49,00
  Вила Атлантик се наоѓа во строгиот центар на шеталиштето. Комплетно реновирана и на 5 мин од плажа.
  Опис на студијата: 1/3 студио – со три поединечни кревети, во склоп на собата е кујната-комплетно опремена, клима уред, ТВ и купатило со вц. Студиото на 1кат е со терасата е со поглед кон шеталиште. Студиото на 2кат е со тераса со поглед на градина.

  Табела бр.1 - вонсезонски цени

  Термин ↓

  Ноќевања 

  Цена по лице со превоз*

  20.05.2018  

  7 ноќи

  49 €

  27.05.2018

  7 ноќи

  69 €

  03.06.2018

  7 ноќи

  95 €

  10.06.2018

  7 ноќи

  115 €

  17.06.2018

  7 ноќи

  149 €

  24.06.2018

  7 ноќи

  169 €


  Термин ↓


  Ноќевања  


  Цена по лице со превоз*

  02.09.2018

  7 ноќи

  155 €

  09.09.2018

  7 ноќи

  125 €

  16.09.2018

  7 ноќи

  89 €

  *Трето и четврто  лице плаќаат само превоз - доколку користи

   

  Табела бр.2 - сезонски цени

   

  Термин  ↓

  Број на

  ноќевања   

  Цена за наем / без превоз

  1/3 студио

  01.07.2018  

  7 ноќи

  289 €

  08.07.2018

  7 ноќи

  309 €

  15.07.2018

  7 ноќи

  359 €

  22.07.2018

  7 ноќи

  379 €

  29.07.2018

  7 ноќи

  379 €

  05.08.2018

  7 ноќи

  379 €

  12.08.2018

  7 ноќи

  379 €

  19.08.2018

  7 ноќи

  369 €

  26.08.2018

  7 ноќи

  309 €

   

  НАПОМЕНИ:

  -ПРЕВОЗОТ ЗАСТАНУВА ДО НАЈБЛИСКАТА ЛОКАЦИЈА  ОД СМЕСТУВАЧКИОТ КАПАЦИТЕТ КАДЕ Е ВОЗМОЖНО ДА ЗАСТАНЕ;
  - ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕВРА, А УПЛАТАТА Е ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ (1€=62 ден.);
  - ЗА УПЛАТИ НА ДВА АРАНЖМАНИ 7+7 НОЌЕВАЊА ОДОБРУВАМЕ 10% ПОПУСТ НА ВТОРАТА СМЕНА;

  - КОГА ИМА АКЦИСКИ ПОПУСТ НА ВТОРАТА СМЕНА НЕ СЕ ОДОБРУВА ДОПОЛНИТЕЛЕН ПОПУСТ;

  -ПОПУСТИТЕ НЕ ВАЖАТ ЗА СМЕНИТЕ ОЗНАЧЕНИ СО ЗВЕЗДИЧКА ;
  - ЗА ВАЖЕЧКА РЕЗЕРВАЦИЈА СЕ СМЕТА  САМО СО УПЛАТА НА 30% ОД ЦЕЛОСНАТА ВРЕДНОСТ НА АРАНЖМАНОТ;

  - ЦЕЛОСНА ДОПЛАТА НА АРАНЖМАНОТ СЕДУМ ДЕНА ПРЕД ПОАЃАЊЕ;

  - ВО СЛУЧАЈ НА ВЕЌЕ УПЛАТЕНИ АРАНЖМАНИ СО ПОПУСТИ И РАНИ ЗАПИШУВАЊА, СРЕДСТВАТА НЕ СЕ ВРАЌААТ;

  - ВО СЛУЧАЈ НА НАПРАВЕНА ПОГОЛЕМА ШТЕТА ВО СТУДИЈАТА, АПАРТМАНИТЕ ИЛИ  ДУПЛЕКСИТЕ , СОПСТВЕНИКОТ НА ВИЛАТА МОЖЕ ДА НАПЛАТИ НА ЛИЦЕ МСТО;

  -АГЕНЦИЈАТА НЕМА ОДГОВОРНОСТ ЗА КВАЛИТЕТОТ И БРЗИНАТА НА ИНТЕРНЕТ КОНЕКЦИЈАТА

  Доплата за туристичка такса 0,5 € - 1 € по соба на ден (се плаќа во објектот)

   

  ДОПЛАТА ЗА ПРЕВОЗ:

  35 € за возрасни - повратна карта;

  25€ за деца до 12 години - повратна карта;

  Деца до 02 години бесплатно - не користи седиште

  Табела бр.1 - вонсезонски цени

  Термин ↓

  Ноќевања 

  Цена по лице со превоз*

  20.05.2018  

  7 ноќи

  49 €

  27.05.2018

  7 ноќи

  69 €

  03.06.2018

  7 ноќи

  95 €

  10.06.2018

  7 ноќи

  115 €

  17.06.2018

  7 ноќи

  149 €

  24.06.2018

  7 ноќи

  169 €


  Термин ↓


  Ноќевања  


  Цена по лице со превоз*

  02.09.2018

  7 ноќи

  155 €

  09.09.2018

  7 ноќи

  125 €

  16.09.2018

  7 ноќи

  89 €

  *Трето и четврто  лице плаќаат само превоз - доколку користи

   

  Табела бр.2 - сезонски цени

   

  Термин  ↓

  Број на

  ноќевања   

  Цена за наем / без превоз

  1/3 студио

  01.07.2018  

  7 ноќи

  289 €

  08.07.2018

  7 ноќи

  309 €

  15.07.2018

  7 ноќи

  359 €

  22.07.2018

  7 ноќи

  379 €

  29.07.2018

  7 ноќи

  379 €

  05.08.2018

  7 ноќи

  379 €

  12.08.2018

  7 ноќи

  379 €

  19.08.2018

  7 ноќи

  369 €

  26.08.2018

  7 ноќи

  309 €

   

  НАПОМЕНИ:

  -ПРЕВОЗОТ ЗАСТАНУВА ДО НАЈБЛИСКАТА ЛОКАЦИЈА  ОД СМЕСТУВАЧКИОТ КАПАЦИТЕТ КАДЕ Е ВОЗМОЖНО ДА ЗАСТАНЕ;
  - ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕВРА, А УПЛАТАТА Е ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ (1€=62 ден.);
  - ЗА УПЛАТИ НА ДВА АРАНЖМАНИ 7+7 НОЌЕВАЊА ОДОБРУВАМЕ 10% ПОПУСТ НА ВТОРАТА СМЕНА;

  - КОГА ИМА АКЦИСКИ ПОПУСТ НА ВТОРАТА СМЕНА НЕ СЕ ОДОБРУВА ДОПОЛНИТЕЛЕН ПОПУСТ;

  -ПОПУСТИТЕ НЕ ВАЖАТ ЗА СМЕНИТЕ ОЗНАЧЕНИ СО ЗВЕЗДИЧКА ;
  - ЗА ВАЖЕЧКА РЕЗЕРВАЦИЈА СЕ СМЕТА  САМО СО УПЛАТА НА 30% ОД ЦЕЛОСНАТА ВРЕДНОСТ НА АРАНЖМАНОТ;

  - ЦЕЛОСНА ДОПЛАТА НА АРАНЖМАНОТ СЕДУМ ДЕНА ПРЕД ПОАЃАЊЕ;

  - ВО СЛУЧАЈ НА ВЕЌЕ УПЛАТЕНИ АРАНЖМАНИ СО ПОПУСТИ И РАНИ ЗАПИШУВАЊА, СРЕДСТВАТА НЕ СЕ ВРАЌААТ;

  - ВО СЛУЧАЈ НА НАПРАВЕНА ПОГОЛЕМА ШТЕТА ВО СТУДИЈАТА, АПАРТМАНИТЕ ИЛИ  ДУПЛЕКСИТЕ , СОПСТВЕНИКОТ НА ВИЛАТА МОЖЕ ДА НАПЛАТИ НА ЛИЦЕ МСТО;

  -АГЕНЦИЈАТА НЕМА ОДГОВОРНОСТ ЗА КВАЛИТЕТОТ И БРЗИНАТА НА ИНТЕРНЕТ КОНЕКЦИЈАТА

  Доплата за туристичка такса 0,5 € - 1 € по соба на ден (се плаќа во објектот)

   

  ДОПЛАТА ЗА ПРЕВОЗ:

  35 € за возрасни - повратна карта;

  25€ за деца до 12 години - повратна карта;

  Деца до 02 години бесплатно - не користи седиште