Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  Божиќ и Нова година 2018

  €25,00

                               Цени по лице во Евра

   

   

   

   

  БОЖИЌ

   

   

  НОВА ГОДИНА

   

          Тип на соба

   

   

            22.- 26.12.2017

   

   

  30.12.-01.01/ 29.12.-01.01

   

   

   

  Кревети

  2 Ноќи

   

  3 Ноќи

   

   

  2 Ноќи

   

  3 Ноќи

   

  СТАНДАРД               када                 20м2

  B

  2

  79

   

  95

   

   

  100

   

  135

   

  ПАНОРАМИК      Туш кабина          25m2

  A+B

  3+1

  79

   

  95

   

   

  100

   

  135

   

  СУПЕРИОР           со Џакузи           27m2

  A+B

  2+1

  89

   

  105

   

   

  110

   

  145

   

  ФАМ. СУПЕРИОР    со Џакузи       30m2

  B

  2+2

  89

   

  105

   

   

  110

   

  145

   

  SKY DE LUX   со големо Џакузи     30m2

  A

  2+2

  99

   

  115

   

   

  120

   

  155

   

  SKY DE LUX   де лукс Туш кабинa 30m2

  B

  2+2

  99

   

  115

   

   

  120

   

  155

   

  SUITE (Француски кревeт 180х200) Големо Џакузи   43m2

  A

  2+2

  110

   

  125

   

   

  130

   

  165

   

  АПАРТМАН (Француски кревет 160х200) Jacuzzi       45m2

  A+B

  2+3

  110

   

  125

   

   

  130

   

  165

   

  Туристичка такса 1 евро по лице на ден, не е вклучено    5% ДДВ Вклучено.        ПИЈАЛОКОТ НЕ Е ВКЛУЧЕН ! 

   Пакет цена по лице вклучува: 2 или 3 НОЌИ,  Шведска маса појадок, Вечера и Свечена вечера .  

                             АЛПИНА А ЛА КАРТ РЕСТОРАН – ДОМАШНИ И ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ  ЈАДЕЊА  !               

  Божиќна Гала вечерасо жива музика:  25 eur   - Задолжителна доплата!

                               Новогодишна Гала вечера со жива музика:  30 eur    - Задолжителна доплата!

                                                       ГЕНЕРАЛНИ ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:

  >ДЕЦА: 0-6,99 год. Во придружба на 2 возрасни: БЕСПЛАТНО на база ПП                    ПП - Полупансион

  ( Користење на помошен кревет со доплата: 10 евра на ден по кревет)

  > ДЕЦА: 7-11,99 год.Во придружба на 2 возрасни, користи помошен кревет: 50% попустна база ПП.

  > ТРЕТА/ЧЕТВРТА особа во придружба на 2 возрасни, користи помошен кревет : 50%  попуст на база ПП

  > ЕДНОКРЕВЕТНА доплата: + 70% на база ПП

  > САУНА: 10 евра за користење од 30 мин. Максимум 4 лица.

   

  СОБИ: WI-FI, ЛЦД*TВ, сат.програма, мини фрижидер, фен, сеф, тоалет. (*Класичен ТВ во Стандардни соби)                                            

  ЛЕГЕНДА: A –Поглед кон ски терените на Бистра (југо-источна страна)  B – Поглед кон пл.Бистра и странично кон езерото. (западна страна)

  ВАЖНИ НАПОМЕНИ:

  • Check IN : по 14:00h, Check out: до 10:00h. Late Check out до 18:00h, на барање: 60% попуст од цената на собата
  • Резервациите се валидни само преку мејл или во агенција со аванс од 30%
  •  Потврдената резервација треба да биде уплатена најдоцна 7 дена пред тргање во агенција.
  • За отказ 14 дена пред тргање, нема поврат на уплатените средства.
  • Прифаќаме плаќање со кредитни картици (Visa, Master, Maestro)
  • Хотел Алпина го задржува правото на промена на цените без претходна најава.
  • Потврдените резервации, остануваат по старите цени.
  • Плаќањата се вршат во НЕХАР ТРАВЕЛ или на рецепција на хотелот со одобрение, во МКД .
  • ВО СЛУЧАЈ НА КРАТЕЊЕ НА ПРЕСТОЈОТ ПО ЧЕКИРАЊЕТО ВО ХОТЕЛ, НЕМА ПОВРАТ ЗА НЕИСКОРИСТЕНИ ДЕНОВИ

   

                                         ВИ ПОСАКУВАМЕ ПРИЈАТЕН ПРЕСТОЈ ВО ХОТЕЛ АЛПИНА МАВРОВО !

                               Цени по лице во Евра

   

   

   

   

  БОЖИЌ

   

   

  НОВА ГОДИНА

   

          Тип на соба

   

   

            22.- 26.12.2017

   

   

  30.12.-01.01/ 29.12.-01.01

   

   

   

  Кревети

  2 Ноќи

   

  3 Ноќи

   

   

  2 Ноќи

   

  3 Ноќи

   

  СТАНДАРД               када                 20м2

  B

  2

  79

   

  95

   

   

  100

   

  135

   

  ПАНОРАМИК      Туш кабина          25m2

  A+B

  3+1

  79

   

  95

   

   

  100

   

  135

   

  СУПЕРИОР           со Џакузи           27m2

  A+B

  2+1

  89

   

  105

   

   

  110

   

  145

   

  ФАМ. СУПЕРИОР    со Џакузи       30m2

  B

  2+2

  89

   

  105

   

   

  110

   

  145

   

  SKY DE LUX   со големо Џакузи     30m2

  A

  2+2

  99

   

  115

   

   

  120

   

  155

   

  SKY DE LUX   де лукс Туш кабинa 30m2

  B

  2+2

  99

   

  115

   

   

  120

   

  155

   

  SUITE (Француски кревeт 180х200) Големо Џакузи   43m2

  A

  2+2

  110

   

  125

   

   

  130

   

  165

   

  АПАРТМАН (Француски кревет 160х200) Jacuzzi       45m2

  A+B

  2+3

  110

   

  125

   

   

  130

   

  165

   

  Туристичка такса 1 евро по лице на ден, не е вклучено    5% ДДВ Вклучено.        ПИЈАЛОКОТ НЕ Е ВКЛУЧЕН ! 

   Пакет цена по лице вклучува: 2 или 3 НОЌИ,  Шведска маса појадок, Вечера и Свечена вечера .  

                             АЛПИНА А ЛА КАРТ РЕСТОРАН – ДОМАШНИ И ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ  ЈАДЕЊА  !               

  Божиќна Гала вечерасо жива музика:  25 eur   - Задолжителна доплата!

                               Новогодишна Гала вечера со жива музика:  30 eur    - Задолжителна доплата!

                                                       ГЕНЕРАЛНИ ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:

  >ДЕЦА: 0-6,99 год. Во придружба на 2 возрасни: БЕСПЛАТНО на база ПП                    ПП - Полупансион

  ( Користење на помошен кревет со доплата: 10 евра на ден по кревет)

  > ДЕЦА: 7-11,99 год.Во придружба на 2 возрасни, користи помошен кревет: 50% попустна база ПП.

  > ТРЕТА/ЧЕТВРТА особа во придружба на 2 возрасни, користи помошен кревет : 50%  попуст на база ПП

  > ЕДНОКРЕВЕТНА доплата: + 70% на база ПП

  > САУНА: 10 евра за користење од 30 мин. Максимум 4 лица.

   

  СОБИ: WI-FI, ЛЦД*TВ, сат.програма, мини фрижидер, фен, сеф, тоалет. (*Класичен ТВ во Стандардни соби)                                            

  ЛЕГЕНДА: A –Поглед кон ски терените на Бистра (југо-источна страна)  B – Поглед кон пл.Бистра и странично кон езерото. (западна страна)

  ВАЖНИ НАПОМЕНИ:

  • Check IN : по 14:00h, Check out: до 10:00h. Late Check out до 18:00h, на барање: 60% попуст од цената на собата
  • Резервациите се валидни само преку мејл или во агенција со аванс од 30%
  •  Потврдената резервација треба да биде уплатена најдоцна 7 дена пред тргање во агенција.
  • За отказ 14 дена пред тргање, нема поврат на уплатените средства.
  • Прифаќаме плаќање со кредитни картици (Visa, Master, Maestro)
  • Хотел Алпина го задржува правото на промена на цените без претходна најава.
  • Потврдените резервации, остануваат по старите цени.
  • Плаќањата се вршат во НЕХАР ТРАВЕЛ или на рецепција на хотелот со одобрение, во МКД .
  • ВО СЛУЧАЈ НА КРАТЕЊЕ НА ПРЕСТОЈОТ ПО ЧЕКИРАЊЕТО ВО ХОТЕЛ, НЕМА ПОВРАТ ЗА НЕИСКОРИСТЕНИ ДЕНОВИ

   

                                         ВИ ПОСАКУВАМЕ ПРИЈАТЕН ПРЕСТОЈ ВО ХОТЕЛ АЛПИНА МАВРОВО !

  Ознаки за производ